Wonderland, Royal Caribbean

Wonderland – unik restaurangupplevelse till havs

Var uppmärksam så att du inte missar entrén till Wonderland! Den går genom en smal, låg valvbåge följt av en dörr i guld med sirliga ornament utan omgivande väggar. Därefter en mäktig utsikt. Wonderland är en knasig och rolig restauranghistoria där upplevelserna står lika mycket i fokus som smakerna.

Wonderland, harmony of the Seas
Välkommen in till en unik restaurangupplevelse – välkommen till Wonderland.

Spännande meny av sol, is, eld, hav och jord
Wonderland ståtar i två plan (däck 11 och 12) med en magnifik utsikt över Boardwalk och den enorma rutchkanan Ultimate Abyss. Uppmärksamma servitörer i långa lila sammetskavajer presenterar varje rätt med detaljrikedom. Och vi behöver deras hjälp, eftersom vi står handfallna redan när menyn presenteras. Runt bordet har placerats ett gäng tavelramar med tom bakgrund, samt varsin pensel. Men hur beställer vi – och vad innehåller menyn?

Vi instrueras att med penseln måla fram menyn. Rätterna presenteras under rubrikerna: Sun, Ice, Fire, Sea, Earth. För att få smaka på flest möjligt av de spännande rätterna beställer du förslagsvis in många olika rätter för ditt sällskap att smaka från. Wonderland är en specialrestauranger som är mot en extra avgift  (ca 50 USD/person exklusive dryck) – då ingår allt från menyn och hur mycket som du önskar att äta!

Wonderland, Harmony of the Seas
Efter några penseldrag urskiljer sig en spännande meny på Wonderland.
Wonderland, Royal Caribbean
Vacker förrätt med handskapad glänsande röd tomat.
Wonderland, Royal Caribbean
Varmrätt på Wonderland.

Upplevelser för både öga och gom
De små rätterna som presenteras innan huvudrätterna, framkallar förtjusta tjut bara av anblicken. Från rökiga ägg till rödblanka handgjorda tomater som har skapats av mosade tomater. De små strutarna med avokadoröra gömmer het vasabi i botten smakar ljuvligt. Maten rullar in, små plockrätter följt av större varmrätter att dela. Med nöjda magar gör vi ändå plats för sötsakerna som presenteras utanför tavelramsmenyn. När den stora chokladbollen spricker och smälter ner runt det som visar sig vara len chokladmousse, så är jag i himmelriket. Eftersom allt ser så gott ut lyckas jag pressa ner  ytterligare himmelska desserter.

Det är med fnitter i kroppen och samtal kring mat som vi lämnar restaurangen. Wonderland måste vara den mest knasiga och roliga restaurangen till havs. Förboka din middagsupplevelse hos Wonderland i Cruiseplanner. Wonderland finns på ett antal av Royal Caribbeans fartyg.

Dessert Wonderland, Royal Caribbean
Mmm, på Wonderland äter du med både öga och gom.
Dessert Wonderland, Royal Caribbean
Sött på Wonderland.

 

Wonderland, Royal Caribbean
Restaurang Wonderland består av två våningsplan med vacker inredning.
Wonderland, Harmony of the Seas
Välkommen in till knasiga och upplevelserika Wonderland.

Skrivet av Rosita – Royal Caribbean

2 reaktion på “Wonderland – unik restaurangupplevelse till havs”

  1. Hej Tanya,
   absolut så ingår dryckespaketet oavsett vilken restaurang du äter på. Alltså också på specialrestauranger – som är mot ett tilläggspris.

   Med vänliga hälsningar,
   Rosita

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.