Träningsresa på kryssning Royal Caribbean

Träningsresa på kryssning

Utbudet av träningsresor skjuter i höjden. Har du inte tid eller ekonomi för en enskild träningsresa? En kryssning är en perfekt semester för att kicka igång eller toppa formen!

Löparbana på Royal Caribbean
Toppa formen på kryssningssemestern som Lisa gör.

Kryssningsbloggens reporter åker på träningsresa
Träna i solen istället! Visst låter det härligt! Många har dock inte möjlighet att åka iväg på en renodlad träningsresa, längre än en weekend i alla fall. Men en stor grupp passar på att träna under semestern, när vardagens krav och måsten lyser med sin frånvaro. Många vill vara spontana och själva välja hur att träna och vad, ungefär som en Hop-on Hop-off-buss. Kryssningsbloggens reporter Rosita testar träningslivet till havs.

På en kryssning behöver du inte tänka på matlagning, städning eller annan vardagsplanering. Välkommen till en bekväm semester där det är lätt att få tid för träning! Det viktigaste skälet för semestern  är nog dock för många, att koppla av. Det kan låta motsägelsefullt, men genom att träna så samlar du också de njutningspoäng som gör att du ännu bättre kopplar av på solstolen sen. Det är ju ingen hemlighet att frestelserna för mat och sötsaker på en kryssning är stora

Träna på kryssningssemestern och samla njutningspoäng för solstolen.
Kryssningsreporter Rosita tränar på kryssning och samlar njutningspoäng för solstolen.
Solarium, Royal Caribbean
Njutningspoäng på semestern – checka in på fartygets ”Solarium” (åldersgräns 16 år).

Träna till världens bästa utsikt
Alla Royal Caribbeans fartyg har ett välutrustat gym som är gratis att använda samt en löparbana utomhus. Flera träningsklasser erbjuds, några ingår och andra kostar en slant. De flesta fartyg har också klättervägg och bollplan. Våra största fartyg, i Oasis-, Quantum- och Freedom-klassen erbjuder också surfsimulatorn FlowRider. I tillägg finns häftiga aktiviteter som zip line (linbana 9 däck ovanför mark), trapets, fallskärmssimulator, radiobilar, ishall och mer. Kontakta vår försäljningsavdelning på telefon 0200 88 0155 (måndag-fredag kl. 09-17) eller se vår webbsida vilka aktiviteter som erbjuds på respektive fartyg. Det är inga problem att hitta på varierande träning och aktivitet på en kryssningssemester!

Träningsresa på kryssning Royal Caribbean
Träna med världens bästa utsikt. Resebloggare Resfredag t.v och Kryssningsbloggens reporter Rosita.
Träningsresa på kryssning, Royal Caribbean
Starka resebloggaren Lisa testar aktiviteter på en kryssning med Royal Caribbean.

Vardagsmotion 10 000 steg per dag
En allmänt vedertagen rekommendation är att röra på sig minst 10 000 steg per dag. På en kryssning besöker du en ny destination nästan varje dag. Vi kan nästan lova dig att du kommer upp i rekommenderad dos av vardagsmotion när du upptäcker en ny plats. Så även om du inte vill träna på semestern så får du garanterat mycket vardagsmotion!

Reser du med barn och menar att det är svårt att hinna träna? På en kryssning har barnen en mängd roliga aktiviteter som barnklubbar, spelrum och idrottsaktiviteter. Det underlättarför föräldrar att få en stund över till egen träning – om du vill alltså!

Tycker du om att träna på semestern?

Royal Caribbean
Träna till världens bästa utsikt på din kryssningssemester.
Cruise yoga Royal Caribbean
Yoga på semestern – med världens vackraste utsikt!
Träna på kryssning.
Alla Royal Caribbeans fartyg har en löparbana med havsutsikt.

Skrivet av Rosita – Royal Caribbean

Rosita Royal Caribbean
Kryssningsbloggens reporter Rosita testar både träning och aktiviteter till havs.

 

En reaktion på “Träningsresa på kryssning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *