Symphony of the Seas är lanserat!

Trumpet och fanfar. Världens största kryssningsfartyg Symphony of the Sea är lanserat! Gör en resa som inte alla andra har gjort. Checka in på ett hotell på vatten, som är som en egen destination.

Symphony of the Seas har avresa från Barcelona hamn hela sommaren.

Gör en unik resa – i Medelhavet eller Karibien
Unikt denna sommar är Symphony of the Seas  i Europa med 7-nätters kryssningar från Barcelona. Vill du uppleva sex fantastiska destinationer i tre olika länder på en enda semestervecka, ombord på en flytande (7:e) destination – så gäller att skynda boka. I priset ingår alltid helpension, shower, aktiviteter och underhållning ombord samt dricks till personalen.

Från slutet av oktober flyttar Symphony of the Seas till sin hemmahamn Miami i Florida för 7-nätters kryssningar i östra- och västra Karibien. Kombinera soliga paradisöar med adrenalinkickande upplevelser ombord när Sverige är som mest mörkt och kallt. Varför inte följa med på den unika transatlantiska kryssningen från Barcelona till Miami. Kryssa med helpension, se Broadwayshowen Hairspray, vattenshow med hisnande akrobatik och imponerande isshow, surfa, åk Zip Line 9 däck ovanför mark och klättra 12 meter upp i luften på klätterväggen. Pris: från 1 206 kr /dag/person* (avresa 28 okt.)

Solarium Bistro har på Symphony of the Seas fått nytt utseende- snyggt eller hur!

Bildkavalkad Symphony of the Seas
Symphony of the Seas är lanserat! Här presenterar vi sprillans nya bilder från ombord, fångade av Royal Caribbeans egna medarbetare.

Grönskande Central Park med 12 000 växter och träd under öppen himmel.
Balkonghytt med extrabädd i bäddbar soffa.
Arla morgonvy över ett av poolområdena.
Swish swosh så det går!
Välkommen ombord på lekfulla Symphony of the Seas.
Relax – du har ju semester. Ombord finns flera avkopplande platser för dig som vill ha lugn och ro.

Mer kryssningsinspiration 
Är du sugen på att veta mer om kryssning? Surfa in på nedan länkar.
Johanna Toftby – Kryssning med Harmony of the Seas i Karibien
– Christina Schollin ombord på Symphony of the Seas
– Kryssningsbloggen SeaFun testar den ultimata familjesviten på Symphony of the Seas
Spabanken testar massage till havs 
Wahlgrens Värld på kryssning
Pernilla Wahlgren
– Kryssningsbloggens reporter Rosita ➡åker Zip Line ombord

Kryssningsbloggens reporter åker Zip Line

*Frånpriset på den transatlantiska kryssningen med Symphony of the Seas gäller per dags datum den 9 april och kan ändras.

Kryssningsbloggen reporter, Rosita

2 reaktion på “Symphony of the Seas är lanserat!”

 1. Så viktigt inlägg. Mycket bra skrivet Linda! Är också förvånad att det pratats så lite om de baksidor som ertappats gång på gång. Och jag skulle också gärna höra exempel på etiska all-inclusive resorter, för konceptet i sig är ju guld för de som jobbar stenhårt och behöver total avkoppling utan några som helst beslut eller ansvar att ta under en vecka eller två. För mig som på ett sätt jobbar med att resa är detta en ganska nyupptäckt baksida, och jag märkte på mitt Instagram-inlägg härom dagen att de flesta aldrig ens tänkt tanken på vilka nackdelar det kan ha för lokalbefolkningen och communityn. Ser fram emot att se detta ämne spridas och se att det sätts större krav på resorter med hjälp av medvetna resenärers påverkan.

 2. Hej Camille,
  tack för din kommentar och beklagar den sena återkoppling med svar. Du har en bra reflektion – jag hittar dock inte till vem du refererar till som Linda (”Så viktigt inlägg. Mycket bra skrivet Linda!”).

  Royal Caribbeans miljöprogram ”Save the Waves” inkluderar bl.a tt 5-årigt partnerskap med WWF globalt, läs mer här: https://www.royalcaribbean.se/#!/information/om-oss/vart-miljoarbete Utöver miljöarbetet arbetar RCCI fokuserat för att ta ett socialt ansvar i de samhällen där vi är verksamma. Exempel (som kan läsas mer om här: http://www.rclcorporate.com/community/ ) är att vi har byggt en skola utanför Labadee, vår privata destination på Haiti som 2010 drabbades hårt av en jordbävning. I samband med naturkatastrofer har vi skänkt såväl materielt som mat. T ex vid de svåra orkanerna 2018 arrangerades evakuering från flera öar, bl. a St Maarten med Royal Caribbeans fartyg. Läs gärna mer om vårt miljöarbete och våra ambitioner att ta vårt sociala ansvar via de bifogade länkar.
  Än en gång, tack för din viktiga kommentar.

  Med vänliga hälsningar,
  Rosita

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.