Skäm bort dig – det är du värd

Ladda batterierna, unna sig, fylla på med energi och ta hand om det som skaver. På en kryssning med Royal Caribbean kan du bocka av allt det här. Checka in på Vitality℠ Spa.

Du är värd det.

Bli bortskämd
Det är din semester. Ge dig själv en stunds ro och avkoppling. På alla våra fartyg finns spa-avdelningen Vitality℠ Spa med en mängd varierande behandlingar. Våra kvalificerade spa-terapeuter hjälper dig gärna att hitta det som passar just dig.

Hur länge vill du drömma dig bort? Välj mellan allt från expressbehandlingar på 25 minuter till lyxbehandlingar där hela kroppen blir bortskämd. Läs mer om spa-behandlingar på respektive fartyg.

Kryssning med Royal Caribbean
Unna dig avkoppling.

Kryssningsbloggens 3 spa-tips
1) Boka din behandling hemifrån via Cruise Planner så vet du att du får just den dag och tid som du önskar.
2) När fartyget ligger i land så erbjuds ofta rabatterade priser spa-behandlingar under dagtid. Om du planerar att stanna ombord på fartyget, varför inte passa på att boka en behandling just då!
3) Utanför Vitality℠ Spa ligger Vitality Café. Här serveras fräscha snacks och mellanmål – perfekt innan eller efter en skön behandling. Naturligtvis ingår det i kryssningens pris. Vill du ha färskpressad juice, proteinshakes och dylikt kostar det en liten slant.

Skäm bort dig på semestern. Det är du värd.

Kryssningsbloggens reporter, Rosita

Kryssningsbloggens reporter njuter av en fruktig drink i Vitality Café.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.