4 reaktion på “royal-caribbean-blogg”

 1. Hej!
  Får man man ha med sig resestryjärn på fartyget eller finns det strykjärn i hytten? Har läst att man kan få sina kläder strukna på fartyget men hittar inga prisuppgifter. Vad kostar det att få kläderna strukna? Finns det även tvättservice på fartyget, vad kostar det i så fall? Vi ska resa med Harmony.

  1. Hej Birgitta
   man får inte ta med sig strykjärn ombord och det finns inte möjlighet att låna för att själv stryka – detta pg. a brandrisken. Det erbjuds tvättservice till en kostnad av ca $30/en ”väska” (som du får ombord). Vi saknar prisuppgift för vad det kostar enskilt att stryka, men kläderna som tvättas återlämnas strukna.
   Med vänliga hälsningar, Rosita

 2. Hej!
  Läste att man inte behöver ha med sig egen badhanduk att detta lånar man gratis i poolområdet. Kan man även ta med en sådan badhanduk när man går i land och badar på någon strand eller måste man då i alla fall ha med sig en egen badhanduk?

  1. Hej Birgitta
   det stämmer att du får en handduk ombord som du kan använda både vid poolen och vid strand. Du registrerar ditt uttag av handduk vilket innebär att om din handduk försvinner (t. ex vid strandbesök) eller du glömmer att lämna in den innan du checkar ut så får du betala en ersättningsavgift.

   Med vänliga hälsningar, Rosita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.