Romantisk kryssning – Italien, grekiska ö-världen och Montenegro

Jag diskuterade med min älskling häromdagen var vi har lust att resa nästa gång vi ska på semester tillsammans, bara vi två. Dubai? Karibien? Barcelona? New York? Många möjligheter och många fina platser.

cruise_vision_romantic
Vision of the Seas – perfekt storlek  🙂

Romantiska Venedig och grekiska övärlden
Eftersom jag arbetar med kryssningar är jag alltid lite försiktig med att föreslå det när det är tid att resa på tu man hand. Till min överraskning föreslog hon att vi skulle åka på kryssning tillsammans, och hon började kolla på nätet var hon ville åka. Efter 20 minuters ihärdigt letande kom hon tillbaka med följande önskemål: ”Jag vill åka på kryssning från Venedig till den grekiska ö-världen med Vision of the Seas!”. Va?? Vision of the Seas? Venedig? Jag var helt säker på att hon skulle välja ett fartyg i Oasis- eller Quantum-klassen och Karibien, eller från Barcelona. Vad hände?

Venezia_Italia_2 - Copy
Jag har hört att utseglingen från Venedig ska va helt magisk – nu vill jag se efter själv!

Romantik på tu man hand
När det bara är vi två så vill jag att det ska vara romantiskt, förklarade hon. Ett lite mindre fartyg som seglar till några av de finaste grekiska öarna, med ett snabbt stopp i Montenegro – det är det mysigaste jag kan tänka mig.

Kotor_Montenegro_cruise
Ingen av oss har varit i Montenegro tidigare – det här blir spännande!

Romantiska Medelhavet
Det var något att tänka på, och faktiskt har hon helt rätt! Vision of the Seas är inte vårt största fartyg, men definitivt ett av våra allra finaste. Lämpligt stort, med allt vi önskar oss vad gäller restauranger, pooler, aktiviteter och avslappningsmöjligheter. Och den här resrutten är helt fantastisk:
VenedigKotor (Montenegro) – Korfu (Grekland) – Aten (Grekland) – Mykonos (Grekland) – Argostoli (Grekland) – Till havs– Venedig

cruise_corfu_greece
Korfu – det här ser vi fram emot!

Bättre blir det inte.

Kryssning beställd! Älsklingen blir garanterat nöjd!

Skrivit av Håvard – Royal Caribbean

En reaktion på “Romantisk kryssning – Italien, grekiska ö-världen och Montenegro”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *