Om Royal Caribbean

Om Royal Caribbean Cruises Ltd.
Royal Caribbean Cruises Ltd. är ett norsk-amerikanskt rederi som driver Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Pullmantur, Azamara Club Cruises, CDF Croisieres de France och 50% av TUI Cruises. Rederiet har 42 fartyg i drift, och fem under konstruktion. RCL Cruises Ltd. är registrerat på börserna i New York och har huvudkontor i Miami, Florida.  I Norden finns kontor  i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors.

Världens mest innovativa och största fartyg i nästan 50 år
Royal Caribbean International har 25 fartyg som tillsammans reser till mer än 270 destinationer i 72 länder och på sex kontinenter. Rederiet grundades 1968 och har i nästan 50 år erbjudit de mest innovativa och största kryssningsfartygen, spännande och populära destinationer och den uppmärksamma service som vi kallar “Gold Anchor Service”.

Rekordvinnare i resebranschens pris, Grand Travel Award
Royal Caribbean har vunnit resebranschens pris, Grand Travel Award 23 gånger. Rederiet är ledande inom utvecklingen av innovativa fartyg. I flottan finns sju fartygsklasser. I den största, Oasis-klassen ingår världens största fartyg, Harmony of the Seas (2016).

Vårt miljöarbete och partnerskap med WWF
Vi på Royal Caribbean Cruises Ltd älskar havet. Vi är djupt engagerade i att skydda både miljön och de samhällen där vi är verksamma. Läs mer om vårt vårt miljöarbete och partnerskap med Världsnaturfonden (WWF).

css.php