Grease till havs på Harmony of the Seas

Svenska folket har bänkat sig i tv-soffor och teatrar i årtionden för att uppleva swingkjolar, rockabillyfrisyrer och rock´n´roll. Grease rockar lika fett i dag, till havs hos Royal Caribbean.

Grease, Harmony of the Seas, Royal Caribbean
Grease – swingkjolar, rockabillyfrisyrer och rock’n’roll på Harmony of the Seas.

Upplev Grease på Harmony of the Seas
Den tuggummidoftande Grease lever lika populär ännu på 2000-talet. Nu spelas kultmusikalen till havs på världens största kryssningsfartyg, Harmony of the Seas!

Kultförklarade Grease framfördes för första gången i början på 1970-talet. Minns du? ”Årtalet är 1959. Scenen är amerikanska Rydell High School. Här uppstår en inte helt okomplicerad kärlek mellan Sandy, den nya väna flickan i skolan och Danny, skolans coolaste kille”.  I den enorma teatersalen ombord på Harmony of the Seas slungas jag tillbaka till unga tonår i tv-soffan i föräldrahemmet.  Sångerna som har klistrat sig fast i minnet som bubbelgum. Hågkomsten om ungdsomkärlek, som både gör ont och svävar på rosa moln.
Harmony of the Seas, Grease

25-manna ensamble och levande orkester
Harmony of the Seas bjuder på en fullskalig Broadwayuppsättning av Grease med 25 personer i ensamblen. Liksom på alla Royal Caribbeans Broadwaymusikaler är det en levande orkester som spelar. Beräkna tusenlapparna det kostar att se en profesionell Broadwaymusikal på din citysemester! Hos Royal Caribbean kostar det inget extra. Föreställningen framförs två gånger i veckan och det finns plats för 1 380 sittande gäster i teatern.

Vi bjuds på en makalös föreställning av rockabillyfrisyrer, swing kjolar, ungdomskärlek och rock´n´roll”. Tack för showen! Jag blir som tonåring på nytt …

Gunga med i en föreställning av Rockabillyfrisyrer, swing kjolar, ungdomskärlek och rock´n´roll”.
Tack Grease för återblicken och nostalgin.

Skrivet av Rosita – Royal Caribbean

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.