Anthem of the Seas - Royal Caribbean International

En kryssning på påsklovet

April är en nyckfull vädermånad i Sverige. Res till soliga Karibien och ladda batterierna inför hektisk vår och försommar.  Passa på att resa över påskhelgen som bjuder på röda helgdagar och påsklov för barnen.

Royal Caribbean cruise, Mexico
Passa på och res på en kryssning i påsk.

En kryssning på påsklovet
Säkra påskledigheten med sol, vila och upplevelser.  Du hittar flera kryssningar med avresa i nära anslutning till påsklovet v15. Serenade of the Seas har avresa från Fort Lauderdale fredag den 7/4, i perfekt anslutning till att påsklovet börjar efter helgen.  Empress of the Seas  har avresa  strax före, den 6/4, från Miami Beach och Grandeur of the Seas avreser den 8/4 från Baltimore, Maryland.

På fartygen finns barnklubbar med roliga aktiviteter från småtting till tonåring, klättervägg, pooler – varav ett poolområde med åldersgräns 16 år -, löparbana utomhus, gym och spa. Välj mellan flera restauranger och caféer där både á la carte och buffé ingår.

Ta med familjen på kryssning på påsklovet (bild från Grandeur of the Seas).
Serenade of the Seas, Royal Caribbean
Res på en kryssning i påsk (bild från Serenade of the Seas).

Stora upplevelser på bekväm resa
En Karibienkryssning ger dig både avkoppling och upplevelser. Vad sägs om att besöka destinationer som Jungruöarna, Dominicia, Antigua och St Maarten? Välj den rutt som passar dig bäst! På en enda resa bockar du av flera spännande destinationer utan att du behöver släpa på din resväska mellan stoppen.

Mullet Beach, St Maarten, Royal Caribbean
Njut av sol och bad på St. Maarten.

Populära kryssningar på påsklovet
I skiftet mellan vinter- och sommarsäsong kan du hitta extra plånboksvänliga kryssningar i Karibien. Men skynda att fynda, påsklovet i mitten av april är en populär reseperiod.

Serenade of the Seas, Royal Caribbean
Kryssa med Serenade of the Seas.

//Kryssningsbloggens reporter, Rosita 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.